Nova data per a l’Innovation Day Energia: 8 d’octubre

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), la Comunitat RIS3CAT Energia i la Xarxa d’R+D+I: Energy for Society (XRE4S), organitzen l’ Innovation Day Energia. Aquesta jornada d’innovació busca posar en contacte les necessitats de les empreses amb l’oferta tecnològica i inversors. La jornada promourà la identificació de possibles solucions amb nous socis tecnològics i l’establiment de potencials sinergies.

En el marc d’aquesta jornada, s’ha dissenyat un fòrum en el que diverses empreses, presentaran els seus reptes en matèria energètica que puguin ser resolts per part dels agents de recerca i tecnològics i les start-ups que participaran en la jornada.

El passat mes de març, davant la situació sobrevinguda vinculada al coronavirus, vam decidir posposar l’Innovation Day Energia que estava previst pel dimarts 31 de març. Degut a les condicions actuals, s’ha decidit reconvertir l’esdeveniment presencial en un esdeveniment virtual que tindrà lloc el proper dijous 8 d’octubre.

L’esdeveniment s’inaugurarà amb una ponència inspiradora i tot seguit les empreses llançaran els seus reptes energètics en presentacions molt breus. Seguidament es realitzaran workshops paral·lels en funció de la temàtica on les empreses es reuniran amb els solucionadors.

Inscripcions al següent link

Si esteu interessats amb els reptes energètics o voleu enviar la vostre solució contacteu: jtarres@irec.cat

El programa provisional de la jornada és el següent:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s