Èxit de participació a l’Innovation Day Energia

La gestió energètica eficient es consolida com a sector amb un elevat potencial innovador en el nostre país i així s’ha demostrat a l‘Innovation Day Energia 2020, jornada co-organitzada entre el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), la Comunitat RIS3CAT Energia i la Xarxa de Recerca, Desenvolupament i innovació Energy for Society (XRE4S).

En aquest esdeveniment, en el qual han participat un centenar de representants de diverses organitzacions de múltiples sectors d’activitat – administració, multinacionals, PIMES i start-ups- ha destacat la demanda creixent per millorar la gestió energètica eficient en els sectors productius, en l’edificació, en les utilities i en el sector agroalimentari.

Durant la jornada, més d’una desena d’organitzacions han presentat els seus reptes en matèria de gestió energètica eficient davant els participants a l’esdeveniment. En la mateixa jornada, les organitzacions participants han mostrat la voluntat d’establir col·laboracions amb centres de recerca i tecnològics per tal d’abordar la necessària descarbonització d ela seva activitat.

En la segona part de la jornada, que ha transcorregut en 4 taules paral·leles (edificació, utilities, sector agroalimentari i equipaments públics), els diversos centres de recerca, tecnològics i start-ups participants han presentat les seves solucions a cadascun dels reptes presentats, amb la intenció de promoure projectes conjunts de caire innovador.

La jornada ha finalitzat amb un matchmaking entre els diversos participants en el que s’han dut a terme més d’una vintena de reunions  que han permès posar en contacte de forma específica els demandants de solucions amb els ofertants de solucions.

Aquesta jornada tindrà continuïtat en el futur amb diverses activitats que tant el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), la Comunitat RIS3CAT Energia i la Xarxa de Recerca, Desenvolupament i innovació Energy for Society (XRE4S) duran a terme per a promoure la innovació en el sector de l’energia eficient a Catalunya.

Trobareu la nota de premsa conjunta:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s