Innovation Day Energia 2020

8 October, 2020 - 8 October, 2020
09:00h
online
Matchmaking
SIGN UP

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), la Comunitat RIS3CAT Energia i la Xarxa d’R+D+I: Energy for Society (XRE4S), organitzen l’Innovation Day Energia. Aquesta jornada d’innovació busca posar en contacte les necessitats de les empreses amb l’oferta tecnològica i inversors. La jornada promourà la identificació de possibles solucions amb nous socis tecnològics i l’establiment de potencials sinergies.

En el marc d’aquesta jornada, s’ha dissenyat un fòrum en el que diverses empreses, presentaran els seus reptes en matèria energètica que puguin ser resolts per part dels agents de recerca i tecnològics i les start-ups que participaran en la jornada.

El passat mes de març, davant la situació sobrevinguda vinculada al coronavirus, vam decidir posposar l’Innovation Day Energia que estava previst pel dimarts 31 de març. Degut a les condicions actuals, s’ha decidit reconvertir l’esdeveniment presencial en un esdeveniment virtual que tindrà lloc el proper dijous 8 d’octubre del 2020.

La jornada consta d’una ponència introductòria sobre models d’innovació, el llançament de reptes per part d’empreses (incloent-hi ATL Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Damm, Consell Català de l’Esport, FGC, INCASÒL, COMSA, Simon, Naturgy, Agbar i Innovac, entre d’altres) i la presentació de les solucions innovadores als reptes anteriors per part de les start-ups i agents de recerca i tecnològics. Aquesta darrera presentació es dividirà en 4 workshops paral·lels segons la temàtica energètica a resoldre (utilities, edificació, alimentació o equipaments públics). Per a participar activament en  aquesta sessió, caldrà enviar la solució prèviament (15-25 de setembre). Els socis i associats de les entitats organitzadores rebran un correu amb les instruccions.

Si voleu participar com a assistents us esperem a la jornada, previ registre a aquest enllaç.

El programa  de la jornada és el següent: