Innovation Day Energia 2022

24 November, 2022 - 24 November, 2022
09:00h
Espai Endesa (C/Roger de Flor, 38-52, 08018)
Matchmaking Promotion
SIGN UP

El dijous 24 de Novembre celebrem l’Innovation Day Energia 2022!

Aquest és un esdeveniment coorganitzat pel Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i la Xarxa R+D+I Energy for Society (XRE4S), que ja s’ha convertit en una trobada de referència en l’àmbit de la innovació dins del sector de l’energia i que anualment aplega prop de 300 representants d’empreses i institucions, tant públiques com privades, dins del sector.

Aquesta jornada té com a objectiu la promoció de la innovació en el sector de l’energia i hi participaran grans empreses, investigadors i start-ups. Al llarg de la jornada es realitzaran diverses taules rodones i fòrums d’innovació, així com un espai de networking.

Enguany, l’acte també compta amb la organització d’Endesa. L’energètica ens acollirà a la seva sala modernista, l’Espai Endesa (C/Roger de Flor, 38-52, 08018), des d’on es produïa l’energia que va il·luminar per primer cop elèctricament els carrers de la ciutat de Barcelona. També es podrà visitar de primera mà l’Enel Innovation Hub de Barcelona, que obrirà les seves portes pròximament.

Podeu trobar el programa de la jornada aquí, i les inscripcions a la jornada aquí. Les places per assistir a l’esdeveniment estan actualment exhaurides, però hem obert una llista d’espera per si s’alliberen places. Contacteu als organitzadors per a més informació: xre4s@irec.cat o bé comunicacio@clusterenergia.cat.

 

Convocatòria per a la presentació de tecnologies i productes d’innovació al Fòrum  d’Innovació

El 17 d’octubre s’ha obert la convocatòria per a la presentació de tecnologies i productes d’innovació al Fòrum  d’Innovació que tindrà lloc en el marc de l’Innovation Day Energia. La convocatòria es dirigeix a start-ups i investigadors, i donarà l’oportunitat als escollits de fer una presentació  de 5 minuts (tipus pitch) sobre la seva tecnologia o producte  d’innovació a l’entorn de 3 eixos temàtics: les comunitats energètiques  i la flexibilitat en la demandal’hidrogen verd i l’edificació  eficient.

Per a enviar les propostes en els sectors prèviament mencionats, cal que els candidats omplin el següent formulari (enllaç aquíabans del 31 d’octubre facilitant totes les dades que s’hi enumeren així com una breu descripció de la solució (màxim 1000 caràcters).

Les presentacions cal que siguin innovacions en el camp de l’energia enfocades a cercar un partner tecnològic o inversor. D’entre les sol·licituds rebudes, se seleccionaran 3-4 innovacions per a presentar.

Què demanem?

  • Nom de l’start-up o Grup de recerca i entitat
  • Nom i cognom del presentador
  • Títol de la tecnologia, producte o solució
  • Breu descripció de la solució (Màx. 1000 caràcters). Cal indicar el repte, la solució i/o producte, el valor afegit de la tecnologia, l’estat de desenvolupament (TRL), l’equip i el pla de desenvolupament.
  • Tipus de partners que necessiteu per portar la tecnologia al mercat, proposta de socis, clients, inversors, i aliances potencials.

Les propostes s’avaluaran en funció de:

  • Grau d’innovació tecnològica
  • Impacte potencial al mercat
  • Necessitats futures identificades

Dades clau de la convocatòria:

Data límit: 31 d’octubre 2022
Qui? Grups de recerca, spin-offs, start-ups constituïdes
Què? La tecnologia/producte/solució amb el detall descrit més amunt