Innovation Discovery Workshop: Blockchain i Agregació

18 April, 2023 - 18 April, 2023
10:00h
Badalona Centre Internacional de Negocis- BCIN (C/ Marcus Porcius, 1, 08915 Badalona).
Matchmaking
SIGN UP

El Centre de Blockchain de Catalunya (CBCat) i l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) co-organitzen una jornada sobre oportunitats blockchain en el desplegament de la normativa estatal en renovables en matèria d’agregació. L’acte es celebrarà el proper 18 d’abril del 2023, entre les 10 i les 13.30h, en format presencial, al Badalona Centre Internacional de Negocis– BCIN (C/ Marcus Porcius, 1, 08915 Badalona). 

Aquesta jornada té com a objectiu debatre sobre la normativa estatal en agregació i identificar idees amb potencial per a ser presentades com a propostes en convocatòries competitives en agregació i blockchain, amb el suport del CBCat i l’IREC. 

Després d’una taula rodona amb la participació de les entitats ENTRA, DAUSS Advocats i Bamboo Energy, empreses, entitats i investigadors podran presentar, en format pitch, les seves capacitats i idees de propostes de col·laboració. Si voleu presentar una proposta de pitch, ho podeu fer a través d’aquest formulari d’inscripció (enllaç al formulari) abans del 26 de març. Durant la setmana del 27 de març us comunicarem si heu estat seleccionats. 

La jornada continuarà amb una sessió de co-creació de solucions i propostes entre diferents equips de treball. Cada taula comptarà amb el lideratge d’aquelles entitats que hagin presentat en la sessió de pitch. Els resultats del treball en equips s’analitzaran per part de l’IREC i CBCat per donar-los continuïtat i valorar-ne la presentació en convocatòries competitives.

Si et vols inscriure a la jornada com a participant (sense presentació de pitch), inscriu-te aquí (formulari inscripció). Si ja has inscrit la teva proposta de pitch al formulari anterior no cal que omplis aquest.

Pots descarregar el programa de la jornada aquí.

La jornada està co-organitzada pel Centre de Blockchain de Catalunya (CBCat), l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració de la Xarxa R+D+i Energy for Society (XRE4S) i el projecte TransHEner 2.0.