Open Innovation Forum 2021

16 April, 2021 - 31 December, 2021
online
Matchmaking
SIGN UP

(in Catalan)

Ja està oberta la convocatòria per participar a la 4ª edició de l’Open Innovation Forum, el programa impulsat per Biocat, Fundació Bosch i Gimpera, Parc de Recerca UAB, CIT/UPC i UPF Ventures que dóna a les empreses l’oportunitat de trobar solució i assessorament específic per fer front a una necessitat d’innovació.

El programa permet a les empreses publicar els seus reptes en una plataforma online i conèixer les opcions que millor li poden encaixar de la mà d’universitats i centres de recerca. Una oportunitat per apropar les empreses als diferents agents solucionadors i afavorir noves relacions de col·laboració.

El programa està obert tot l’any i s’estructura en sis àmbits de coneixement (salut i ciències de la vida, alimentació, química, energia i recursos, sistemes industrials i mobilitat). Està obert, d’una banda, a qualsevol empresa que tingui necessitats d’innovació en el desenvolupament de nous productes i serveis, o bé que tingui interès a explorar noves oportunitats d’innovació; i, d’altra banda, als grups de recerca de les universitats, centres de recerca i centres tecnològics que tinguin interès a aplicar la seva investigació al teixit empresarial català.

La darrera edició de l’Open Innovation Forum, celebrada el 2020, va comptar amb prop de 52 reptes de 23 empreses i més de 101 solucionadors inscrits, i al llarg de l’any s’hi van celebrar prop de 134 reunions.

Troba més informació aquí