31/01/2020

Innovation Day Energia is postponed until autumn

(news in Catalan) Per causes alienes a la nostra voluntat, i davant la situació sobrevinguda vinculada al coronavirus, s’ha decidit posposar l’Energy Innovation Day previst pel dimarts 31 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, pel pròxim 29 de setembre. En la propera edició, la intenció del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), la Comunitat RIS3CAT Energia i la Xarxa d’R+D+I: Energy for Society (XRE4S), és que totes les entitats que han presentat reptes i solucions innovadores puguin continuar formant part de l’Innovation Day.

Us recordem l’objectiu i el procediment que havíem preparat fins la cancel·lació de l’esdeveniment i reprendrem l’activitat ben aviat:

Aquesta jornada d’innovació busca posar en contacte les necessitats de les empreses amb l’oferta tecnològica i inversors. La jornada promourà la identificació de possibles solucions amb nous socis tecnològics i l’establiment de potencials sinergies.

En el marc d’aquesta jornada, s’ha dissenyat un fòrum en el que diverses empreses, presentaran els seus reptes en matèria energètica que puguin ser resolts per part dels agents de recerca i tecnològics i les start-ups que participaran en la jornada.