18/05/2020

L2M program call is now open! (in Catalan)

Avui s’ha obert la convocatòria per a participar al programa Lab to Market (L2M). Trobareu tota la informació del programa i les regles de participació a la web del programa L2M: https://xre4s.cat/l2m/. Podeu presentar la vostra sol·licitud fins el 18 de juny a les 23:59.

Què és el programa L2M?

El programa Lab to Market (L2M) és un programa d’assessorament de les tecnologies de la XRE4S enfocat a identificar tecnologies que tinguin potencial de comercialització. Es divideix en dues fases: a la primera es farà un pre-assessorament de 20 tecnologies i a la segona fase es realitzarà un assessorament detallat en estratègia de mercat, negoci i protecció IP d’un número limitat de tecnologies que superin la primera fase (Max. 10).

A qui s’adreça?

El programa està obert a tots els grups de recerca membres de la XRE4S que poden presentar un màxim de 2 tecnologies per grup. El cap de grup o investigador principal de referència per la XRE4S ha de donar la seva autorització per a presentar les tecnologies.

Entre totes les tecnologies rebudes, es farà una selecció mitjançant una comissió d’experts per limitar a 20 el nombre de tecnologies participants per edició.

Sol·licituds:

Les sol·licituds s’han d’enviar en anglès entre el 18 de maig i el 18 de juny utilitzant l’aplicatiu F6S que es pot trobar a la pàgina del programa L2M.